Zlatí členovia Xbox Live hrajú The Elder Scrolls Online najbližšie dni zadarmo

Zlatí členovia Xbox Live získajú počas najbližších dní jedinečnú možnosť na konzole Xbox One bezplatne vyskúšať MMORPG hru The Elder Scrolls Online. Divízia Xbox síce o akcii hovorí ako o bezplatnom víkende, v skutočnosti je však obdobie bezplatného prístupu podstatne dlhšie. Akcia začína zajtra 23.novembra a trvá až do pondelka 28. novembra. 

Stačí zajtra navštíviť produktovú stránku The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited a stiahnuť si hru. Treba ale počítať s tým, že hra má približnú veľkosť 80 GB. Ak si ju teda chcete vyskúšať, je dobré pustiť sa do sťahovania čo najskôr. Po stiahnutí môžete začať hrať okamžite a navyše získate 500 korún, ktoré môžete po vytvorení konta minúť v Crown Store na čokoľvek.

Súvisiacie články

Všetky získané achievementy počas tejto akcie vám zostanú, uložené pozície a herné dáta sa prenesú, ak sa rozhodnete využiť špeciálnu akciovú cenu alebo si zakúpite hru neskôr. Hra vo verzii The Elder Scrolls Online: Gold Edition bude pre členov Xbox Live Gold počas víkendu dostupná za akciovú cenu. 

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.