WhatsApp beta umožňuje upravovať obrázky pred ich zdieľaním

Aplikácia WhatsApp beta sa dočkala novej aktualizácie, ktorá prináša možnosť upravovať obrázky a fotografie pred ich odoslaním. Nejde však o úpravy ako použitie filtrov, zmenu ostrosti či úprava jasu. Práve naopak, ide len o jednoduché kreslenie po obrázku, písanie textu a pridávanie smajlíkov, proste veci, ktoré očakávate v komunikačných aplikáciách. Použitie nástrojov je priamočiare, pred tým, ako obrázok odošlete si vyberiete z ponuky v hornej lište a ďalej už len upravujete podľa vlastnej chuti. Vykonané úpravy je možné postupne vrátiť alebo zrušiť úplne.

Ak používate komunikačnú platformu WhatsApp a chcete si novinky vyskúšať, musíte siahnuť po jej beta verzii s číselným označením 2.16.272. Tú nájdete napríklad cez tento odkaz na Windows Store. Akonáhle nová verzia prejde dostatočným testovaním, funkcie budú preklopené aj do bežnej verzie WhatsApp.

Súvisiacie články

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.