MojWindows

V tomto čase nájdete na našich weboch viacero ankiet a súťaží, v ktorých môžete vyhrať zaujímavé vecné ceny. Ide napríklad o 4ka Android Code 2016, Nay Android Roka 2016 alebo súťaž Smart Poisťovňa 2016v ktorej hodnotíte najlepšie online funkcie slovenských poisťovní. Do hlasovania o najlepšiu komerčnú poisťovňu, najlepšiu zdravotnú poisťovňu a najlepšiu mobilnú aplikáciu poisťovne sa zapojilo už niekoľko tisíc ľudí, a my sme sa rozhodli, že hlasovanie ešte predĺžime! Nový termín ukončenia hlasovania v Smart Poisťovňa 2016 je tak stanovený na 30. novembra 2016. 

smart-poistovna-2016-vyhra

Na základe hlasov z verejného hlasovania bude vybraná najlepšia zdravotná a komerčná poisťovňa, ktorá ponúka online funkcie do vrecka a poisťovňa s najlepšou mobilnou aplikáciou. Hlasujúci pritom určia aj to, ktorá funkcia či vlastnosť aplikácie alebo webstránky poisťovne sa im páčia, prípadne by ich medzi online možnosťami privítali. Zo všetkých hlasujúcich, ktorí sa platným hlasom zapoja do súťaže Smart Poisťovňa 2016, bude vyžrebovaných hneď niekoľko výhercov vecných cien. Hlavnou cenou je smartfón HTC 10 v hodnote 600 EUR, pre ďalších výhercov máme pripravené navigácie Sygic v hodnote 80 EUR.

smartpoistovna_button-1

Ak ste ešte nehlasovali v ankete Smart Poisťovňa 2016urobte tak priamo na oficiálnom webe ankety. Je to jednoduché a rýchle – stačí vyplniť súťažný formulár, správne vypísať vaše osobné údaje a potvrdiť hlasovanie cez e-mail, ktorý obdržíte. Potom budete zaradení do žrebovania o hodnotné vecné ceny a možno sa usmeje šťastie priamo na vás!

Spoluorganizátorom ankety Smart Poisťovňa 2016 je portál Refresher.sk

18.11.2016

+