MojWindows

Spoločnosť ADATA dnes predstavila viacero adaptérov pre konektor USB-C, ktorý sa stáva čoraz rozšírenejším a pre najnovšie zariadenia takmer štandardom. Uvedené adaptéry prepájajú USB-C s konektormi ako je USB-A alebo HDMI, ale i niektorými staršími, ako VGA (D-sub), čo príde vhod hlavne pri pripájaní k zariadeniam so staršími konektormi.

Prenos dát: USB-C OTG Reader a USB-C Hub

USB-C OTG Reader kombinuje v jednom kompaktnom tele konektory USB-C, USB-A a čítačku microSD/SDXC/SDHC. Konektory USB-C, USB-A a HDMI sú napájané, takže môžu pripojené zariadenie nabíjať. Konektor HDMI umožňuje zobrazovať obsah z notebookov či smartphonov na televízii a zahrnutie konektoru USB-A zvyšuje kompatibilitu s  množstvom starších zariadení.

16-11-01-adata-usb-c-video-2

Video konektivita: USB-C na HDMI a VGA

Adaptér, ktorý prevádza digitálny i analógový obsah z USB-C do podoby vhodnej pre zariadenia s HDMI alebo VGA. Adaptér USB-C na VGA sa môže stať veľmi užitočným pre všetkých, ktorí potrebujú niečo premietať na starších projektoroch alebo v podstate na akomkoľvek zariadení s video vstupom.

16-11-01-adata-usb-c-vga

Prenos plný energie: USB-C kábel a adaptér

ADATA USB-C káble sú vyrobené z odolných materiálov, ktoré vydržia ohýbanie, krútenie alebo ťahanie. Použité materiály zvládnu príkon až 100 W a obsahujú integrovaný kontrolór E-MARK, čo zrýchľuje nabíjanie pripojených zariadení a umožňuje plnohodnotný prenos podľa štandardu USB 3.1 Gen 2 pre UHD 4K bez vyrovnávacej pamäte.

V ponuke budú aj adaptéry USB-C na USB-A, pomocou ktorých je možné premeniť celosvetovo rozšírené USB-A káble na moderný otočný USB-C kábel.

Ceny jednotlivých adaptérov zisťujeme.

16-11-01-adata-usb-c-kabel

02.11.2016

+