MojWindows

Herné štúdiou Game Troopers vydalo svoju novú bezplatnú hru Pebble, ktorá je určená pre systémy Windows Phone a Windows 10 Mobile. Pebble je hra  s jednoduchým princípom vhodná na krátenie času. Rozhádzané farebné kamienky musíte ťahom presunúť na stred, pričom sa so stredom musia farebne zhodovať. Tempo hry určuje postupný odpočet času.  Za každú farebnú zhodu sa hráčovi priráta jedna sekunda a pokiaľ je šikovný, hrať môže prakticky donekonečna.

Ak sa ale farba kamienku a stredu nebude zhodovať hra v tom momente končí. V takomto prípade sa ale ešte môžete zachrániť tak, že obetujete časť z herných peňazí, prípadne si pozriete reklamné video. Hra obsahuje aj darčeky, ktoré sa dajú získať za plnenie úloh, ako aj vylepšenia uľahčujúce hru.

Pebble môžu na jednom smartfóne hrať dokonca aj dvaja hráči súčasne. Slúži na to špeciálny režim, kedy sa obrazovka rozdelí na dve polovice a každý z hráčov má na svojej strane vlastný polkruh, kam ťahá kamienky. Ide vlastne o duel a prehráva ten z hráčov, ktorému ako prvému dôjde čas. Hru Pebble si môžete bezplatne stiahnuť z obchodu Windows Store.

30.09.2016

+