MojWindows

Odpočet do premiéry hry Gears of War 4, ktorá je plánovaná na 11.októbra, bol spustený s vydaním finálnej upútavky. V nej uvidíte doposiaľ nezverejnené zábery z akcie a niekoľko ďalších prekvapení.

Je to už 25 rokov, čo Marcus Fenix a čata Delta zabezpečila planétu Sera pre budúce generácie. Jeho syn JD vyrastal až doteraz v mieri. Objavila sa však nová hrozba – Swarm – a JD spolu s jeho kamarátmi Del a Kait musia bojovať bok po boku, aby prežili noc.

Novou upútavkou vás bude sprevádzať John DiMaggio, hlas Marcusa Fenixa, zatiaľ čo intenzívnu akciu diriguje cover verzia skladby Nothing Else Matters od Metallica naspievaná speváčkou Lissie.

Od premiéry naplánovanej na 11. októbra (7. októbra pre majiteľov Gears of War 4: Ultimate Edition) nás delí už iba niekoľko týždňov. Gears of War 4 pozýva hráčov, aby nebojovali sami a spojili sa s priateľmi prostredníctvom kooperačnej hry naprieč platformami (cross-platform) na konzolách Xbox One a počítačoch s Windows 10.

Gears of War 4 je ďalšou z hier z programu Xbox Play Anywhere. Postup v hre a získané achievementy sa synchronizujú medzi zariadeniami a budete pokračovať vždy tam, kde ste skončili bez ohľadu na to, či ste predtým hrali na Xbox One alebo počítači s Windows 10.

https://www.youtube.com/watch?v=ji2aU4EdQww

20.09.2016

+