MojWindows

Podľa najnovších informácií, ktoré priniesol portál ZDnet s odvolaním na svoje zdroje, Microsoft na október pripravuje veľké predstavenie hardvérových noviniek. Má ísť o akciu podobného formátu ako bolo minuloročné predstavenie Lumie 950 a 950 XL, náramku Microsoft Band 2, či zariadenia Surface Book. Ako termín akcie sa spomína posledný októbrový týždeň, konkrétne 26. október.

Tento rok má ale zo strany Microsoftu patriť aj minimálne jednému prémiovému All-in-One zariadeniu radu Surface, zatiaľ známemu pod kódovým označením „Cardinal“. Podrobností je však žalostne málo. Správy o tom, že Microsoft pracuje na All-in-One zariadení sa objavujú už dlhšiu dobu. Interným testovaním mali prechádzať prototypy dokonca hneď troch modelov – 21-palcového, 24-palcového a 27-palcového. Napriek tomu nie je známe, či dôjde k predstaveniu všetkých, alebo len niektorého z nich.

Samotný Microsoft pritom na fotke z budovy, kde sídli tím pracujúci na projektoch Surface, naznačil, že na rok 2016 pripravuje predstaviť jedno nové zariadenie. Okrem predstavenia úplnej novinky, vraj dôjde aj k uvedeniu vynovených modelov existujúcich zariadení Surface Book a Surface Pro 4. Tie sa majú dočkať nových Intel procesorov rodiny Kaby Lake a niekoľkých drobných vylepšení, pričom úplne novej generácie týchto produktov sa máme dočkať až budúci rok. Microsoft informácie o nových produktoch, ani o samotnej akcii prirodzene nekomentuje.

Surface

Zdroj: ZDnet

12.09.2016

+