M Player – príjemný hudobný prehrávač pre mobilnú desiatku

Kvalitné aplikácie pre platformu Windows za ktorými stoja slovenskí programátori sa tešia čerstvému prírastku. Tentokrát ide o hudobný prehrávač M Player určený pre Windows 10 Mobile.

Užívateľsky priateľské a prehľadné prostredie v sebe ukrýva všetky typické funkcie očakávané od hudobného prehrávača. Navyše ich dopĺňa o šikovnú vychytávku – triedenie hudby podľa jednotlivých priečinkov.  Z hudobných súborov M Player podporuje všetky formáty, na ktoré môžete bežne naraziť. Nechýba mu ani možnosť výberu z viacerých farebných schém podľa preferencií používateľa. V aktuálnej beta verzii má ale prehrávač aj určité nedostatky. Čo nás najviac zamrzelo je chýbajúca funkcia náhodného výberu skladieb pri prehrávaní.

Súvisiacie články

Príprava na používanie je jednoduchá. Všetku hudbu stačí v smartfóne umiestniť do zložky Music a prehrávač sa postará o zvyšok. Pri spustení sa postupne prechrúme cez súbory a zložky a používateľovi zostaví hudobnú knižnicu. Hudobné skladby sú rozdelené do kategórií podľa priečinkov, albumov, autorov a playlistov. Vďaka tomu sa dajú ľahko dohľadať. Prehrávač je jednoduchý, dobre sa používa a svoju prácu odvádza bez problémov, preto stojí za vyskúšanie.

Aktuálne je prehrávač M Player dostupný v beta verzii a postupom času bude vylepšovaný aj na základe spätnej väzby od používateľov. Aplikácia je dostupná zadarmo ako testovacia verzia, no tá obsahuje všetky funkcie a nie je časovo obmedzená. Zakúpením plnej licencie za 0.99€ však vyjadríte podporu tvorcovi aplikácie a motivujete ho tak k ďalšej práci. Prehrávač M Player si teda môžete vyskúšať úplne bezplatne, a ak sa vám zapáči, následne si ho zakúpiť. Nájdete ho v obchode Windows Store.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.