MojWindows

Lenovo odhalilo svoj nový herný počítač IdeaCentre Y710 Cube, ktorý stavia na výkone a prenosnosti. Vďaka kompaktným rozmerom tak hráči nebudú mať problém pri jeho prenášaní na LAN párty a podobne. Priamo v tele je zabudované držadlo, za ktoré sa počítač chytí a pohodlne prenesie. Stále však nejde o úplne mušiu váhu. Tá sa pohybuje na úrovni 7,5 kilogramov, no keď sa pozrieme na výbavu, nie je to také zlé.

Lenovo IdeaCentre Y710 Cube 3

V tejto prerastenej kocke nájdeme procesory Intel Core 6. generácie, maximálne 32 GB operačnej pamäte DDR4 a kombináciu 256 GB SSD + 2 TB HDD. O grafický výkon sa postará grafická karta NVIDIA podľa výberu až do GeForce GTX 1080. IdeaCentre Y710 Cube sa tak môže pochváliť nálepkou „VR-ready“, čo v preklade znamená toľko, že obsahuje dostatočne výkonnú grafickú kartu a potrebné porty na to, aby si poradil s virtuálnou realitou. Pre pripojenie ďalších zariadení a príslušenstva sú pripravené porty HDMI, VGA, USB 2.0 a trojica USB štandardu 3.0.

Lenovo IdeaCentre Y710 Cube 2

Dokonca ide o prvý počítač, ktorý v sebe obsahuje zabudovaný adaptér pre Xbox Wireless, čo používateľovi umožňuje priame pripojenie ľubovoľného Xbox príslušenstva bez nutnosti použiť káble alebo dodatočné adaptéry. Objednať si bude možné aj set počítača s klávesnicou Lenovo Y Series Gaming Mechanical Keyboard a myšou Lenovo Y Gaming Precision Mouse. IdeaCentre Y710 Cube s grafikou NVIDIA GeForce GTX 1070 sa bude predávať od septembra za cenu 1699 €.

18.08.2016

+