MojWindows

ADATA dnešným dňom rozširuje svoje portfólio o SSD disk Ultimate SU800 SATA 6Gb/s 3D NAND. Spoločnosť ADATA sa rozhodla priniesť technológiu 3D NAND do všetkých svojich SSD produktov, od široko dostupnej ponuky pre koncových používateľov, až po odolné priemyselné disky.

Ultimate SU800 je model strednej triedy, ktorý ponúka to najlepšie z 3D NAND. Prináša nepopierateľné zlepšenie majiteľom 2D NAND SSD diskov a výrazné zlepšenie užívateľom klasických pevných diskov. Okrem použitia NAND čipov s plávajúcim hradlom a kvalitného SMI radiča prichádza Ultimate SU800 v rôznych kapacitách – od 128 GB do 1 TB. Použitá 3D NAND technológia sa v porovnaní s 2D NAND alebo plošnými NAND Flash SSD diskami vyznačuje vyššou hustotou, vylepšeným výkonom a zvýšenou spoľahlivosťou.

Vyššia hustota než kedykoľvek predtým

Vďaka viacvrstvovému 3D NAND Flash dosahuje SU800 mnohonásobne vyššiu hustotu záznamu. V 2,5“ tele bežných SSD diskov je k dispozícii v kapacitách od 128 GB do 1 TB. Zvýšená hustota záznamu tiež znižuje energetickú náročnosť. Táto výhoda sa značne prejaví pri porovnaní Ultimate SU800 s internými 2,5“ pevnými diskami: spotreba je tu nižšia až o 80 %, najmä s použitím power save módu DEVSLP. Ultimate SU800, tenký len 7 mm a doplnený 2,5 mm rámčekom, je použiteľný v ultrabookoch, notebookoch i stolových počítačoch.

Hmatateľné zvýšenie výkonu

Ďalšou výhodou technológie 3D NAND je stabilný výkon naprieč rozdielnymi kapacitami. Vďaka SMI radiču dosahuje rýchlosť čítania až 560 MB/s a rýchlosť zápisu až 520 MB/s. Ultimate SU800 podporuje ako SLC Caching, tak DRAM Cache Buffer, vďaka čomu umožňuje rôzne zvyšovanie rýchlosti podľa aktuálnej záťaže a dostupných systémových prostriedkov.

Robustná spoľahlivosť – posilnená

Vďaka výhodám vyššej hustoty ponúka 3D NAND Flash technológia vyššiu redundanciu a spoľahlivosť oproti plošným NAND Flash. 3D NAND Flash vydrží omnoho viac read/write cyklov, takže sa Ultimate SU800 môže pochváliť neuveriteľnou hodnotou MTBF 2 000 000 hodín. ADATA zaradila do firmwaru disku Ultimate SU800 funkcie LDCP (low density parity check), kód pre opravu chýb, data shaping a dokonca RAID. Vďaka nim ponúka Ultimate SU800 najlepšiu možnú odolnosť.  Na SSD disk Ultimate SU800 je poskytovaná trojročná záručná doba.ADATA Ultimate SU800

25.08.2016

+