MojWindows

Pre fanúšikov post-apokalyptickej série Fallout je dnešok skvelým dňom. Spoločnosť Bethesda totiž vydala počítačovú verziu svojej známej hry Fallout Shelter. Tá sa doteraz tešila priazni na smartfónoch so systémom iOS a Android. V hre sa ocitnete v roli správcu atómového bunkru, ktorý musíte postupne budovať a zveľaďovať tak, aby ste ochránili posledných ľudí žijúcich na svete a časom obnovili civilizáciu.

Fallout Shelter

Vždy sa musíte uistiť, že máte dostatok surovín, obyvatelia bunkru majú čo robiť a navyše sú pripravení na kritické situácie. V hre plníte aj stovky jednoduchých úloh, ktoré vám pomôžu v ďalšom zlepšovaní bunkru. Miestnosti musíte budovať tak, aby vám priniesli požadovanú odmenu, či už vo forme jedla, vody, energie alebo výskumu, zbraní a podobne. Okrem toho sa môžete vydať na povrch, kde sa dá nájsť množstvo zaujímavých vecí ako zbrane, ochranné odevy alebo potrebné finančné prostriedky. Práca v každej miestnosti trvá určitý čas, no vy ju môžete urýchliť a dokončiť okamžite. Vtedy však riskujete vznik nehody ako napadnutie švábmi, požiar a podobne. Nepriatelia však nečíhajú len na povrchu a na váš bunker môžu zaútočiť aj bez zjavnej príčiny. Hra v sebe kombinuje prvky stratégie a RPG hry a ide o zábavu na dlhé hodiny.

Fallout Shelter

Fallout Shelter má 282 MB a stiahnutie aj inštalácia prebieha pomocou aplikácie Bethesda.net Launcher. Stiahnite si ju teda a nainštalujte. Následne si potrebujete vytvoriť a overiť používateľský účet. Potom sa prihlásiť, hru nainštalovať a už vám nič nebráni v tom, aby ste ju mohli hrať.

Fallout Shelter

14.07.2016

+