MojWindows

HPčko vyrukovalo s novou generáciou multifunkčných tlačiarní DeskJet All-in-One (AiO), ktorá je ideálnym riešením pre zákazníkov, ktorí chcú byť online za každých okolností. Nová tlačiareň HP DeskJet 3720 má polovičnú veľkosť v porovnaní s ostatnými atramentovými all-in-one tlačiarňami vo svojej triede a cenovej kategórii do 250 dolárov. Ponúka kombináciu tlače, skenovania a kopírovania s veľkým množstvom funkcií, pričom sa vyznačuje jednoduchým ovládaním a zameraním na sociálne siete. Séria DeskJet bude dostupná v širokej palete farieb ako Electric Blue a Sea Grass Green či Polished Stone.

HP DeskJet 3720

Nastavenie a tlač je možné pomocou aplikácie HP All-in-One Remote vykonávať  priamo z mobilných zariadení. Aplikácia sa dá stiahnuť zadarmo a sprístupňuje všetky hlavné funkcie tlačiarne ako tlač, kopírovanie a skenovanie z väčšiny smartphonov a tabletov so systémami Apple, Android a Windows. Použitím funkcie Wi-Fi Direct môžu zákazníci tlačiť zo svojho mobilného zariadenia a obsluhovať tlačiareň i bez pripojenia k sieti. Okrem toho môžu upravovať, tlačiť a podeliť sa o svoje fotografie priamo zo sociálnych sietí Facebook, Instagram, Flickr alebo priamo z fotoaparátu použitím bezplatnej aplikácie HP Social Media Snapshot.

HP DeskJet 3720

Keby niekomu nestlačilo svoje momentky z Instagramu vytlačiť a chcel by to celé posunúť kúsok vyššie, HP mu s tým pomôže. V ponuke má lepiace fotopapiere formátu 4×5, ktorými si môže polepiť kanceláriu alebo izbu podľa svojej chuti. Ďalšou vecou orientovanou na sociálne siete je HP Printbot. Ide o službu, ktorá používateľom Facebook Messengeru umožňuje tlačiť konverzáciu a jej obsah priamo z Messengeru. Okrem jednoduchej tlače fotografií a dokumentov umožňuje bot pridávať tlačiarne, prístup k tlači a tiež objednávku spotrebného materiálu. Informácie o cene a dostupnosti pre náš trh zatiaľ nie sú známe, no v Británii sa cena pohybuje na úrovni 65 libier, čo by sa u nás mohlo premietnuť na 85 €.

07.06.2016

+