V príprave má byť aplikácia WhatsApp pre systém Windows

Uniknuté snímky obrazovky naznačujú, že vývojári stojaci za službou WhatsApp aktuálne pracujú na vytvorení verzie aplikácie pre operačné systémy Windows a Mac. Informácie boli zverejnené na Twitter profile WABetaInfo, kde sa pravidelne objavujú správy o pripravovaných aktualizáciách a verziách aplikácie WhatsApp. Momentálne je službu na počítačoch síce možné používať pomocou webovej verzie, no ľudia by aj napriek tomu privítali vytvorenie aplikácie.

Snímky konkrétne zachytávajú prácu na preklade viacerých textových reťazcov ohľadom stiahnutia aplikácie pre systémy Windows a Mac. O tejto skutočnosti pred pár dňami v súvislosti so systémom Mac OS informoval aj portál Tu rincón del iPhone a tak sa zdá, že ide o správne informácie. Z dostupných informácií nie je známe, či má ísť o univerzálnu aplikáciu alebo čisto len o desktopovú verziu. Rovnako tak nie je známe, kedy by mohlo dôjsť k jej vydaniu.

Súvisiacie články

Zdroj: Twitter

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.