Prebudenie dvojitým poklepaním dostanú všetky podporované smartfóny

Prebudenie dvojitým ťuknutím na obrazovku je funkcia známa zo systému Windows Phone 8.1. Umožňuje rozsvietiť obrazovku smartfónu bez toho, aby používateľ musel stláčať tlačidlo napájania. S príchodom Windows 10 Mobile však nastal problém, kedy táto funkcia nebola zabudovaná do systému. U smartfónov, ktoré boli aktualizované zo systému Windows Phone 8.1, vo väčšine prípadov fungovala naďalej, no niektorí používatelia sa sťažovali, že s funkciou majú problémy.

Ďalšou veľkou skupinou boli majitelia nových Lumií, ktoré sú predávané priamo so systémom Windows 10 Mobile, a prebúdzanie dvojitým ťuknutím vôbec neobsahujú. Pridanie funkcie do systému preto bolo jednou z najčastejších požiadaviek zo strany používateľov Windows 10 Mobile. Dlho sa povrávalo, že Microsoft na tom pracuje, no len prednedávnom to cez Feedback Hub potvrdil jeden z vývojárov v Microsofte. Aktuálne majú prebiehať práce na pridaní funkcie pre všetky smartfóny, ktoré by ju mohli podporovať. To, kedy dorazí k používateľom, nie je známe.

Súvisiacie články

Zdroj: WMPU

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.