MojWindows

Spoločnosť Microsoft podľa najnovších poznatkov dokončuje práce na Windows 10 Anniversary aktualizácii. Softvérový gigant sa však doteraz nevyjadril o presnom dátume, kedy táto aktualizácia uzrie svetlo sveta. Zo všetkých strán bolo počuť len „niekedy v lete“. Vzhľadom na to, že sa ale v súčasnosti v spoločnosti Microsoft interne testuje verzia operačného systému Windows 10 s označením 1607 je jasné, že ide o spomínaný Anniversary update. Potvrdzuje to aj nasledovný obrázok.

version1607

Na stránke winbeta taktiež tvrdia, že Windows 10 Anniversary aktualizácia je už momentálne uzamknutá. Znamená to, že Microsoft už nepridáva žiadne nové vlastnosti a nachádza sa v štádiu vylaďovania a stabilizácie systému. Je možné, že Microsoft ešte do oficiálneho vypustenia tejto aktualizácie pridá nejakú malú funkciu, no odteraz sa všetky veľké zmeny sústreďujú len na aktualizáciu Redstone 2, ktorá je naplánovaná na prvý štvrťrok roka 2017.

Taktiež by sme sa mali dočkať zlepšení užívateľského rozhrania a nastavení. Teraz už ostáva len čakať niečo vyše mesiaca na spomínanú aktualizáciu.

Zdroj: winbeta

26.05.2016

+