MojWindows

Známy raper Majk Spirit dáva fanúšikom prostredníctvom svojej rovnomennej aplikácie možnosť pozrieť si videá a fotografie, ktoré doteraz neboli verejnosti prístupné. Ako bonus pridáva na stiahnutie aj dva motívy so špeciálnymi pozadiami a zvukmi pre Windows 10. Ide pritom o jedného z prvých hudobníkov na Slovensku, ktorý sa o svoje súkromie nedelí len cez sociálne siete, ale aj prostredníctvom špeciálnej aplikácie.

„Chcem byť bližšie k svojim fanúšikom a ukázať im aj svet mimo koncertného pódia. Je to taký môj prejav vďaky za to, že milujú rap a moju hudbu, ktorou im môžem otvorene povedať to, ako vnímam svet,“ hovorí Majk.

Priaznivci rapera si tak môžu pozrieť, ako to vyzeralo napríklad na jednom zo špeciálnych koncertov Majka Spirita, ktorý nedávno odohral v New Yorku. Rovnako môžu nazrieť do zákulisia nakrúcania videoklipu Šampuss, ktorý sa objavil na albume Y a na YouTube zaznamenal viac ako 2,3 milióna videní. Ako bonus dostane každý používateľ možnosť stiahnuť si do svojho zariadenia exkluzívne témy s pozadiami a zvukovými efektmi z obľúbených skladieb ako Good Vibrations alebo Prime Time.

Windows 10 feat. MAJK SPIRIT screenshot z APP

Majk Spirit je v poradí treťou exkluzívnou aplikáciou pre Windows 10 z dielne slovenských vývojárov. Prvé dve aplikácie Forbes a Evita prinášajú čitateľom prístup k obsahu oboch magazínov zadarmo a prvým z nich umožňovali získať aj ročné predplatné v printovej podobe.

Všetky tieto aplikácie si možno zadarmo stiahnuť z Windows Store a používať na všetkých zariadeniach s Windows 10, vrátane mobilných telefónov a konzoly Xbox One. Používatelia najnovšieho operačného systému od Microsoftu majú prístup aj k ďalším aplikáciám zameraným na produktivitu či zábavu, ako napríklad k videopožičovni Netflix, softvéru na úpravu fotiek Adobe Photoshop Express, taxislužbe Uber, kníhkupectvu Martinus, sociálnej sieti Facebook či Messenger alebo k najnovším hrám ako Quantum Break či Ori and the Blind Forest.

Screenshot z APP

Aplikáciu Majk Spirit si možno stiahnuť cez obchod Windows Store. Ďalšie informácie o tejto a ďalších slovenských aplikáciách nájdete aj na špeciálnom webe www.superaplikacie.sk.

11.05.2016

+