Konferencia Lenovo Tech World prebehne o mesiac, prinesie nové produkty

Strategická technologická konferencia #LenovoTechWorld zavíta do San Francisca 9. júna 2016. Druhý ročník konferencie privedie na jedno miesto niekoľkých špičkových lídrov odvetvia, medzi ktorými nebude ako hlavný rečník chýbať ani predseda predstavenstva a CEO spoločnosti Lenovo,Yang Yuanqing. Lídri sa spoločne budú zaoberať tými najsľubnejšími a vynárajúcimi sa témami v oblasti inovácií, vrátane virtuálnej reality, smart prepojených zariadení/IoT a využívania cloudu na zmenu života ľudí.

Konferencia Tech World 2016 bude tiež miestom ohlásenia významných produktov. Na trh bude uvedený celosvetovo prvý spotrebiteľský tablet s podporou Projektu Tango v spolupráci so spoločnosťou Google. Project Tango do smartfónu prináša rozšírenú realitu, vrátane hier, navigácie a ďalších služieb. Využití je celá kopa, od vnútorného mapovania vašej trasy po múzeu cez vytvorenie 3D herného prostredia až po vizualizáciu toho, ako do kuchyne zapadne nová chladnička. Lenovo tiež predstaví novú technológiu z dielne Motorola, ktorá dramaticky zmení spôsob, ako ľudia premýšľajú o svojich najosobnejších zariadeniach a ich využívaní – ako lusknutím prstov.

Lenovo sa podelí o niekoľko najzaujímavejších technologických konceptov zo svojich laboratórií po celom svete. Tieto koncepty predstavujú kreativitu, experimenty a predstavivosť stoviek inžinierov, dizajnérov a vývojárov spoločností Lenovo a Motorola, ktorí sú rozosiati po troch kontinentoch. Lenovo sa snaží stimulovať iniciatívu angažovanosti zákazníkov v USA a na tohtoročnú konferenciu Tech World pozýva aj vybranú skupinu spotrebiteľov.

Súvisiacie články

Hlavný príhovor bude naživo streamovaný o 10:30 pacifického času, dňa 9. júna 2016 na: www.YouTube.com/lenovo. Na konferencii Lenovo Tech World budeme mať osobné zastúpenie a všetky novinky vám tak prinesieme z prvej ruky.

Zdroj: TS

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.