MojWindows

Akčný triler Quantum Break od Microsoft Studios a Remedy Entertainment je oddnes dostupný pre Xbox One a Windows 10. Xbox One verziu je možné zakúpiť na Xbox Store a u každého dobrého obchodníka s hrami. Windows 10 verziu je možné zakúpiť priamo cez obchod Windows Store.
Quantum Break je jedinečný zážitok, v ktorom jednu časť tvorí intenzívna hra a druhú zase napínavá hraná dráma s hviezdnym obsadením; Shawn Ashmore (známy z filmu X-Men) stvárnil hlavného hrdinu Jacka Joycea, Aidan Gillen (známy zo seriálu Hry o tróny) sa objaví v roly jeho úhlavného nepriateľa Paula Serena a Dominic Monaghan (známy z filmu Pán prsteňov) si zahral Jackovho geniálneho brata Williama. Quantum Break má napínavý príbeh, silné postavy a dramatické zvraty, pre ktoré je štúdio Remedy Entertainment známe. Vaše rozhodnutia v hre ovplyvňujú dej jedinečného a akčného spojenia hry a televíznej šou, ktorá ponúka hráčom unikátny zážitok.

Každá kópia Quantum Break pre Xbox One sa dodáva s kódom na stiahnutie hry Alan Wake pre Xbox 360, vrátane dvojice obsahových rozšírení The Signal a The Writer, hrateľné prostredníctvom spätnej kompatibility na Xbox One. Alan Wake a obe rozšírenia sú dostupné aj v balení konzoly Xbox One Quantum Break.

V rámci osláv vydania hry bude Remedy Entertainment priamo zo svojho sídla Espoo vo Fínsku dnes o 17:00 naživo vysielať na Twitch kanáli spolu s kľúčovými členmi tímu, vrátane kreatívneho riaditeľa Sama Lakea.

05.04.2016

+