MojWindows

K dispozícii je ďalší bezplatný obsah pre Halo 5: Guardians. Balíček Ghosts of Meridian prináša dve nové mapy pre režimy Warzone (Skirmish at Darkstar) a Arena (Tyrant), nové zbrane, vozidlá, nové vizuálne doplnky a pod. Za zmienku stoja vozidlá Mantis a Scorpion vo farbách Hannibal a gravitačné kladivo Tartaru’s Gavel, ktoré s každým úderom vypúšťa kinetické explózie. Okrem nového obsahu prináša Ghosts of Meridian niekoľko úprav na základe spätnej väzby od hráčov, vrátane aktualizácie hry viacerých hráčov, opráv a vylepšení sandboxu, zbraní a vozidiel, rozhrania REQ Station a početných dodatkov pre režim Forge.

A ako už býva zvykom, štúdio 343 Industries bude aj v nasledujúcich mesiacoch prinášať obsah pre Halo 5: Guardians zdarma. Počas poodhalenia režimu Warzone Firefight na finále turnaja Halo World Championship fanúšikovia prejavili veľké nadšenie, nič sa však nevyrovná tomu, keď si ho vyskúšate na vlastnej koži.

Warzone Firefigtht, doteraz najväčší kooperačný zážitok v sérii, bude dostupný počas tohto leta, ale už dnes sa dozviete o prvých plánoch beta testu, ktorý pobeží od štvrtka, 14. apríla (od 19:00) do pondelka, 18. apríla (do 19:00). Jeho obsahom bude mapa Escape from A.R.C., pričom v plnej verzii počas leta bude dostupných viac máp. Až osem hráčov bude bojovať bok po boku, využívať REQ systém a snažiť sa vyjsť víťazne z boja proti času v piatich kolách s dynamickými úlohami a zvyšujúcou sa náročnosťou.

S príchodom nového režimu a nového obsahu bude uvedený oslavný REQ balíček s tým najlepším vybavením. Balíček Mythic Warzone bude dostupný iba počas siedmich dní, od 14. do 21. apríla. Jeho obsahom bude desať zbraní triedy Mythic na jedno použitie a jedna zbraň alebo vozidlo triedy Ultra Rare alebo Legendary. Tento balíček zaistí, že na bojisko vykročíte iba s tým najsilnejším vybavením a to vo všetkých Warzone režimoch, vrátane Warzone Firefight.

Viac informácií o režime Warzone Firefight sa bude objavovať v nasledujúcich týždňoch na stránkach Halo Waypoint, Xbox Wire a IGN. Balíček Ghost of Meridian sa hráčom Halo 5: Guardians stiahne a nainštaluje automaticky.

08.04.2016

+