MojWindows

Hoci momentálne prebieha len otvorený multiplayer beta test a vydanie hry samotnej je ešte ďaleko, fanúšikovia si ju už môžu predobjednať. Každý kto si predobjedná jednu z edícií Gears of War 4, získa Vintage Del Gear Pack, exkluzívny balíček len pre predobjednávateľov, ktorého obsahom je alternatívny kostým pre hrdinu, emblém, dvojica klasických farebných povlakov pre zbrane a špeciálna prémia Vintage Del Bounty ako bonus.

Edícia Gears of War 4: Ultimate (dostupná digitálne aj v klasickej krabicovej verzii za odporúčanú koncovú cenu 99,99 eura) je pre fanúšikov tá najlepšia voľba, ako dosiahnuť najucelenejší zážitok z Gears of War 4 a takisto jediná možnosť, ako si užiť akciu skôr, než bude hra uvedená na trh v októbri.

Gears of War 4

 

Edícia Gears of War 4: Ultimate obsahuje hru Gears of War 4 (samostatne v predaji za 69,99 eura), limitované balenie Steellbook, predbežný prístup k plnej verzii Gears of War 4 od 7. októbra, celé štyri dni pred oficiálnou premiérou naplánovanou na 11. októbra a Gears of War 4 Season Pass (samostatne v predaji za 49,99 eura).

Súčasťou Season Pass je balíček Vintage VIP Pack s dvojicou klasických farebných povlakov pre zbrane a alternatívny vzhľad pre hlavného hrdinu, trvalý prístup k 24 mapám na stiahnutie (po dobu jedného roka pribudnú dve nové každý mesiac) na založenie súkromnej hry na dedikovaných serveroch, exkluzívny prístup k playlistu vývojárov, ktorý umožní testovať nové mapy, režimy a funkcie ešte pred ich uvoľnením pre všetkých a šesť štandardných balíčkov Gear Pack, ktoré odomykajú kostýmy pre postavy, farebné povlaky pre zbrane, emblémy, vybavenie a bonusy.

Pre tých, ktorým stačí základná hra, je k dispozícii štandardná edícia v cene 69,99 eura, ktorú si môžu predobjednať v obchode Xbox Store alebo u vybraných predajcov. Dostupná bude celosvetovo 11. októbra.

26.04.2016

+