MojWindows

Multiplayer beta test Gears of War 4 je oddnes dostupný pre všetkých zlatých členov služby Xbox Live. Aby ste boli dokonale pripravení na boje, Xbox a štúdio The Coalition vydali novú upútavku sústrediacu sa na všetky prednosti režimu Versus, vrátane neuveriteľného arzenálu nových zbraní, ako napríklad Buzzkill a Dropshot, ktoré dokážu strieľať poza a cez krytie, nové schopnosti postáv, ktoré sú súčasťou nového systému boja na blízko, ako aj brutálne finiše. To všetko pri snímkovaní 60 fps.

V upútavke zaznie nová skladba od DJ Shadow s názvom Nobody Speak, na ktorej spolupracoval s El-P a Killer Mike z hip-hopovej formácie Run the Jewels. Nobody Speak debutovala minulý týždeň počas vystúpenia Run the Jewels na festivale Coachella.

Po upútavke ohlasujúcej Gears of War: Ultimate Edition ide už o druhú spoluprácu medzi Killer Mike a Xbox. Nobody Speak je po piatich rokoch prvou skladbou od DJ Shadow a bude zaradená aj na ďalší radový album The Mountain Will Fall, ktorý vyjde pod hlavičkou Mass Appeal 24. júna.

25.04.2016

+