MojWindows

Samsung predstavil nový rad multifunkčných tlačiarní ProXpress C30, ktoré svojim užívateľom znižujú náklady a zabezpečia vysokú produktivitu. Rad ProXpress C30 je optimálnou voľbou pre malé a stredné firmy najmä v obchodných odvetviach, ako sú profesionálne služby a maloobchod, kde sú kvalitná tlač, použiteľnosť a prevádzkové náklady prioritné. Tento rad zahŕňa tri modely: C3010ND, C3060ND a C3060FR.

Využitím modelov z radu C30 môžu spoločnosti efektívne znižovať celkové náklady na vlastníctvo tlačiarní (TCO), pretože tonery s vysokým výnosom zvládnu vytlačiť tisícky strán. Prevádzkové náklady sa môžu ďalej znížiť vďaka technológii Samsung Instant Fusing System, ktorá zabezpečí kratšiu čakaciu dobu, rýchlejšie výtlačky a kópie a tiež nižšiu spotrebu elektrickej energie.

Ďalšou kľúčovou funkciou radu C30 je vysoko kvalitná grafika. So špičkovým rozlíšením 9 600 x 600 dpi a technológiou ReCP (Rendering Engine for Clean Page) tlačia ostrejší text a čistejšie obrázky, vynechajú zbytočné detaily a vylepšia nejasné prvky.

Oproti predchádzajúcemu radu prinášajú modely C30 nasledujúce vylepšenia: rýchlosť tlače vzrástla z 26 na 30 strán za minútu, výťažnosť čiernej tonerovej kazety je 8 000 a farebnej 5 000 strán. Kapacita zásobníka je 1400 strán. Dvojjadrový procesor s frekvenciou 800 MHz je o 50 percent rýchlejší ako u predchádzajúcich modelov a vďaka tomu sa zrýchlili tiež všetky funkcie: tlač, kopírovanie aj skenovanie dokumentov.

Nový rad spolupracuje so všetkými zariadeniami s eXtensible Open Architecture (XOA) a s vybranými nezávislými softvérovými riešeniami (ISV) ako sú Rindal, Scanshare a Cirrato. Užívatelia si môžu vyhľadať potrebné informácie o zariadeniach C30 v aplikácii Samsung Printing Catalog, ktorá je dostupná pre smartfóny a tablety a obsahuje všetky návody k tlačovým riešeniam značky Samsung.

Samsung ProXpress C30

22.03.2016

+