MojWindows

Spoločnosť Microsoft oznámila príchod nových funkcií do aplikácie Skype for Business. Budú sa týkať najmä konferenčných hovorov a online stretnutí. Väčšina z nich je v súčasnosti vo výrobe pre tisícky Office 365 užívateľov a Microsoft je pripravený na ich šírenie aj mimo USA a ponúknuť ich používateľom na celom svete.

Prvou novinkou je rozšírenie PTSN konferenčnej služby, kde Microsoft pridal 17 nových krajín, čo znamená, že ich je momentálne 32. Táto služba umožňuje biznis zákazníkom zjednodušiť prácu s konferenčným hovorom. Umožní spoločnostiam veľmi ľahko zorganizovať medzinárodné stretnutia bez vysokých nákladov.

Ďalšia novinka je zameraná na zákazníkov, ktorí si želali priniesť existujúce telefónne linky do prostredia Office 365 s novou edíciou Cloud Connector pre Skype for Business. Produkt bude bezproblémovo spájať existujúce telefónne linky a čísla s balíčkom Office 365 s optimalizovanými, prednastavenými obrazmi virtuálnych strojov.  Toto umožní používateľom služby Office 365 rovnaké možnosti vo volaní na siete operátorov ako majú používatelia Skype for Business.

Spoločnosť Microsoft taktiež oznámila tzv. projekt Rigel, čo predstavuje nový cieľ pre dosiahnutie bohatého zážitku na online stretnutiach v štandardnej konferenčnej miestnosti.

Zdroj: neowin

10.03.2016

+