MojWindows

Spoločnosť GoPro, výrobca populárnych kamier, už nebude naďalej poskytovať aktualizácie pre svoju oficiálnu Windows Phone aplikáciu. Tento teraz už fakt naznačovala aj začiatkom roka na svojom fóre:

Určite budeme ponúkať podporu pre Windows telefóny. To znamená, že urobíme všetko preto, aby sme vám pomohli pripojiť váš telefón a kameru. V budúcnosti však nebudeme pridávať ďalšie aktualizácie a nové vlastnosti na Windows platformu. Na našej stránke si tiež všimnete, že Windows store odkaz už naďalej nebude figurovať medzi možnosťami pre stiahnutie aplikácie.

Všetky informácie, ktoré sú vyššie uvedené, boli aj uskutočnené. Aplikáciu si však stále môžete stiahnuť z Windows Store. GoPro aplikácia pre Windows Phone figuruje na trhu od mája 2013 a spoločnosť odvtedy pravidelne ponúkala používateľom aktualizácie, ktoré prinášali nové vlastnosti a podporu pre nové kamery, s ktorými prišla na trh. Zrušenie podpory pre Windows Phone môžu mať za následok menšie zisky v posledných mesiacoch z dôvodu silnej konkurencie od iných spoločností.

Zdroj: windowscentral

30.03.2016

+