Vybrané herné tituly z produkcie štúdia SEGA sú na Steame do 20. februára dostupné zdarma

Spoločnosť SEGA, známy výrobca hier, v spolupráci s hernou platformou Steam spustila tohtoročnú akciu Make War Not Love. V nej sa hráči rozhodujú, ktorú hru z jej produkcie majú radšej. V aktuálnom ročníku sa proti sebe postavili hry sérií Company of Heroes, Total War a Warhammer 40,000.

Pre hráčov to okrem špeciálnych akciových cien na súťažné hry znamená aj sladkú odmenu v podobe niekoľkých hier štúdia SEGA úplne zadarmo. Tie sú navyše dostupné pre všetkých hráčov, ktorí využívajú službu Steam a to bez ohľadu na to, či sa do akcie aktívne zapoja. Až do 20. februára tak môžu svoju hernú kolekciu rozšíriť o prvý balíček s trojicou hier. Konkrétne ide o hry Jet Set Radio, Golden Axe a Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit. K poslednej menovanej sú navyše dostupné aj dva DLC rozšírenia.

Druhý balíček, taktiež s trojicou hier zadarmo, medzi ktorými budú tituly Streets of Rage 2, Binary DomainCondemned: Criminal Origins, bude dostupný zajtra večer.

Súvisiacie články

Pre vyzdvihnutie bezplatných hier stačí vyhľadať jednu z nich cez klienta Steam a nájsť pri nej bezplatný balíček. Následne stačí kliknúť na položku „Inštalovať hru“, čím sa všetky hry bezplatne pridajú do vašej hernej knižnice.

Tretí ročník akcie Make War Not Love končí 20. februára, kedy majitelia najpopulárnejšej hry dostanú herné rozšírenie zdarma.

Zdroj: Polygon

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.