MojWindows

Spoločnosť Samsung odhalila na Samsung European Forum 2016 v Monaku svoje najnovšie zakrivené monitory a predstavila výhody displejov zameraných na profesionálov z hľadiska produktivity. Prehliadka pozostáva z rôznych sérií monitorov Samsung, ktoré navodzujú pohlcujúce, komfortné a atraktívne zobrazovacie prostredie. Najnovšie inovácie spoločnosti Samsung sú založené na prvotriednych komponentoch a nenápadnom dizajne, aby medzi firmy a domácnosti vniesli maximálne pohodlie.

Pohodlné a štýlové zakrivené monitory

Prostredníctvom najnovších monitorov CF591 a CF390 pokračuje Samsung vo vylepšovaní dizajnu svojich priekopníckych displejov so zakrivenou obrazovkou smerom k ešte väčšej kvalite obrazu a užívateľskému komfortu. Tieto najlepšie monitory vo svojej triede so zakrivením 1800R zodpovedajú tvaru ľudského oka, a tak poskytujú prirodzenejší zážitok zo sledovania.

Oba monitory, Samsung CF591 aj CF390, sú vybavené radom funkcií, ktoré sú ešte viac šetrné k očiam a vyhovujú dlhodobému používaniu vo firmách aj pre spotrebiteľov. Každý displej využíva technológiu spoločnosti Samsung Eye Saver zabraňujúcu blikaniu, aby sa zabezpečila stálosť obrazu a znížilo sa zaťaženie zraku užívateľov. Vstavaná technológia AMD FreeSync synchronizuje obnovovaciu frekvenciu obrazovky s AMD grafickými kartami užívateľov, aby znížila latenciu na vstupe, trhanie obrazu a oneskorenie pri hraní hier a prezeraní interaktívneho obsahu. Okrem toho majú monitory Samsung CF591 a CF390 široký pozorovací uhol 178 stupňov, takže užívatelia si môžu vychutnať čistý a detailný obraz z akéhokoľvek miesta.

Nové zakrivené monitory CF591 a CF390 kombinujú jedinečný zakrivený tvar s prepracovaným kruhovým stojanom, ktorý dáva štýl akémukoľvek stolu. Tento kruhový stojan dopĺňa v prípade modelu CF591 metalickú striebornú prednú časť a lesklú bielu zadnú časť displeja, a tak vytvára dokonale čistý, elegantný vzhľad. Monitor CF591 ešte vylepšuje zážitok zo sledovania vďaka trojstrannému dizajnu bez rámčeka, ktorý minimalizuje rozptýlenie a kladie dôraz na obsah na obrazovke.

gaming-monitor_main_1

Profesionálne monitory zvyšujúce produktivitu

Profesionálne UHD monitory Samsung UE850 ponúkajú lepšie vizuálne vlastnosti a ergonomické funkcie, ktoré pomáhajú profesionálom plniť úlohy zamerané na detail. Prostredníctvom panelovej technológie PLS umožňujú natáčať obrazovku horizontálne aj vertikálne v uhle až 178°. V kombinácii s rozlíšením UHD, ktoré je štyrikrát väčšie ako štandardné Full HD, poskytujú monitory Samsung UE850 realistický obraz v brilantných farbách. Navyše utvárajú pohodlnejšie a príjemnejšie pracovné prostredie vďaka výškovo nastaviteľnému stojanu a možnosti pripojiť niekoľko rôznych zariadení.

Samsung UE850

Praktické monitory pre bezdrôtové mobilné nabíjanie

Prostredníctvom vstavanej bezdrôtovej nabíjacej podložky povyšuje monitor Samsung SE370 (k dispozícii vo variantoch 23,6 a 27 palcov) komfort pre profesionálnych užívateľov na novú úroveň. Používatelia totiž môžu jednoducho dobíjať svoje mobilné zariadenia kompatibilné so štandardom Qi, zatiaľ čo pracujú. Keďže viacero portov a káblov pre nabíjanie je zlúčených do jediného zariadenia, znižuje monitor Samsung SE370 neporiadok na pracovnom stole, a zároveň šetrí peniaze, ktoré by boli vynaložené za externé nabíjacie prístroje.

gaming-monitor_main_2

Zdroj: TS

11.02.2016

+