MojWindows

Hlavným hrdinom hry Quantum Break je Jack Joyce, ktorý následkom nepodareného experimentu so strojom času dokáže manipulovať s časom. Práve čas sa tak stáva jeho zbraňou a všetky rozhodnutia, ktoré vykoná, ovplyvňujú dianie v očakávanej hre s dynamickým rozprávaním príbehu. Počas boja za záchranu času Jack musí bojovať s bezohľadnou bezpečnostnou korporáciou Monarch Solutions vedenou jeho dávnym priateľom Paulom Serenom, z ktorého sa vykľul nepriateľ.

Jack sa snaží zachrániť čas, kým Paul hľadá spôsob, ako ho úplne zničiť. Akcia filmového príbehu sa v tomto svete s roztriešteným časom posúva na novú úroveň. Zmrazte čas a získajte prevahu. Zdeformujte v čase nepriateľov z minulosti. Jediným dotykom premeňte objekty zmrazené v čase na svoje zbrane. Keď máte vo svojom arzenáli samotný čas, výsledok súboja nemožno nikdy predpovedať.

Okrem toho, že Microsoft dnes potvrdil vydanie PC verzie hry, predstavil aj špeciálnu verziu konzoly Xbox One Special Edition Quantum Break, v balení ktorej je biela konzola a biely ovládač, kód na stiahnutie hry Quantum Break a kód na stiahnutie hry Alan Wake, ako aj jej obsahových rozšírení The Signal a The Writer. Hra Alan Wake bude čoskoro dostupná vďaka spätnej kompatibilite aj na Xbox One.

QuantumBreak-Bundle

Ďalšou skvelou správou je, že ak si hráči predobjednajú Xbox One verziu Quantum Break cez Xbox Store alebo zakúpia balenie konzoly Xbox One Special Edition, dostanú zdarma aj kód na Windows 10 verziu hry. Tú si budú môcť stiahnuť priamo z Windows Obchodu vo svojom systéme.

Balenie Xbox One Special Edition bude dostupné len u vybraných predajcov od 29. marca za 399 eur. Vo väčšine krajín, vrátane Slovenska, bude od 29. marca dostupné aj balenie Xbox One Quantum Break s čiernou konzolou a čiernym ovládačom.

Zdroj: Microsoft

11.02.2016

+