Acer Liquid Jade Primo Premium Pack – PC v krabici za osem stoviek

Spoločnosť Acer začiatkom roka oficiálne predstavila svoj Windows 10 smartfón Jade Liquid Primo, ktorý sa už čoskoro dostane do predaja. Ten predstavuje konkurenta pre vlajkovú loď Microsoftu – Lumiu 950. Obsahuje na chlp rovnako výkonný hardvér a podporuje funkciu Continuum, ktorá smartfón dokáže premeniť na takmer plnohodnotný počítač. Acer kladie na Continuum veľký dôraz a počas kongresu MWC predstavil kompletné balenie všetkého, čo pre jej pohodlné používanie zákazník potrebuje.

Súvisiacie články

Krabica s názvom Acer Liquid Jade Primo Premium Pack obsahuje monitor, klávesnicu, myš, prepojovaní Continuum dock a prirodzene spomínaný smartfón. Informácie o dostupnosti zatiaľ nie sú príliš obšírne, pri prezentácii bol spomínaný začiatok predaja pre Francúzsko za cenu 800€. Šikovným riešením chce Acer pravdepodobne zaútočiť primárne na firemný segment, no balenie môže osloviť aj bežných zákazníkov. V závislosti na konkrétnom príslušenstve pôjde o cenovo príťažlivé riešenie, veď cena samotného smartfónu je 599€.

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.