Obsahové rozšírenie Infinity’s Armory prináša do Halo 5: Guardians nové mapy, útočnú pušku Halo 2 a ďalšie novinky

Najnovšie obsahové rozšírenie pre Halo 5: Guardians je oddnes k dispozícii pre všetkých majiteľov hry a to úplne zadarmo. Infinity’s Armory prináša doplnky REQ priamo z arzenálu najsilnejšej lode vo flotile UNSC. Hráči môžu vyraziť na dve úplne nové bojiská; vybehnúť na krútiace sa oceľové cestičky mapy Riptide určenej pre mód Arena a využiť priamu viditeľnosť na mape Urban určenej pre mód Warzone Assault. Do Halo 5: Guardians hlási návrat puška Halo 2 Battle Rifle ako výzbroj typu Mythic nasadzovaná v móde Warzone a takisto selektívne dostupná aj v režime Arena. Navyše, Infinity’s Armory pridáva do hry vzácnu a unikátnu verziu zbrane Carbine a sadu brnenia ACHILLES. Presný obsah Infinity’s Armory približuje aj sprievodná video ukážka.

Súvisiacie články

Viac podrobností o novom obsahovom rozšírení Infinity’s Armory nájdete na Halo Waypoint. Obsah sa do hry Halo 5: Guardians stiahne a nainštaluje automaticky.

Zdroj: TS

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.