NuAns Neo – unikátny dizajn, Windows 10 Mobile a Continuum

Jedným z najzaujímavejších zariadení predstavených na tohtoročnom veľtrhu CES 2016 je nepochybne smartfón Neo z dielne japonského výrobcu NuAns. Nezaujal však svojimi technickými špecifikáciami, ktoré ho radia do strednej triedy. Vybavený je totiž osemjadrovým procesorom Snapdragon 617, 2 GB operačnej pamäte a vnútorným úložiskom s kapacitou 16 GB. Disponuje 5-palcovou obrazovkou s rozlíšením 1280 x 720 pixelov, 13-megapixelovým hlavným a 5-megapixelovým predným fotoaparátom a nechýba mu port USB typu C. Okrem toho podporuje funkciu Continuum.

Tento smartfón však robí zaujímavým unikátna možnosť vyskladať si zadný kryt. Zadná strana smartfónu je rozdelená na dve polovice a zákazník si môže vybrať z viac ako 64 kombinácií, ako si chce zadný kryt zoštylizovať. K dispozícii sú kryty v prevedeniach štandardných farebných odtieňov, semiš, drevo, koža a podobne. Predaj sa momentálne rozbieha na domácom, japonskom trhu, no časom by sa mal rozšíriť na ďalšie krajiny. Smartfón sa predáva za približne 350 dolárov a jednotlivé kryty po 15 dolárov.

Súvisiacie články

Zdroj: engadget

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.