MojWindows

Moodflow je jednoduchý hudobný prehrávač prepojený na hudobnú databázu rozdelenú do kategórií, ktoré reflektujú aktuálnu náladu používateľa. Ten má na výber z celkovo 16-tich kategórií, kde nájdeme možnosti ako: Happy, Melancholic, Calm, Sunny, Sad, Angry, Relax a podobne. Stačí si podľa aktuálnej nálady vybrať jednu z nich a Moodflow zariadi zvyšok. Aplikácia v podstatne funguje ako vaše súkromné rádio, ktoré s využitím platformy SoundCloud prepája konkrétne piesne s kategóriami.

moodflow kvalita

V prípade, že sa vám niektorá pesnička zapáči, môžete si ju zaradiť do kategórie obľúbených a ľahko sa tak k nej vrátiť aj po čase. Naopak piesne, ktoré sa vám nepáčia, môžete zase preskočiť. Aplikácia však dovoľuje túto možnosť použiť len päťkrát denne. Pomocou nákupu v aplikácii ale môžete toto obmedzenie odstrániť a preskakovať tak neobmedzené množstvo piesní.

moodflow 2 low

Prípadne to môžete riešiť tak, že stav piesne posuniete cez indikátor priebehu na jej koniec. Po pár sekundách sa začne prehrávať nasledujúca pieseň. Aplikácia má jednoduché rozhranie a priamočiare ovládanie. Ide o vynikajúci spôsob ako objaviť nových hudobných interpretov a rozšíriť si obzory. K dispozícii je bezplatne prostredníctvom Windows Obchodu.

11.01.2016

+