MojWindows

V spolupráci s partnermi Microsoft, Microsoft Azure, Visual Studio a Tatra banka spúšťame súťaž o najlepšie Windows aplikácie. Zúročte svoju kreativitu a skúsenosti z vývoja aplikácií a prihláste svoje projekty do národnej súťaže WinApp Challenge 2015. O zaujímavé vecné ceny môžete súťažiť v dvoch kategóriách: Windows a Windows Phone, pričom tie najlepšie aplikácie vyberú priamo čitatelia portálu MojWindows.sk.

Úlohou súťažiacich je prihlásiť minimálne jednu aplikáciu pre operačný systém Windows do 15. januára 2016 prostredníctvom formulára na odkaze winappchallenge.sk/prihlas-svoju-aplikaciu/. Prihlásená aplikácia musí byť do začiatku verejného hlasovania (16.januára) zverejnená v obchode Windows Store a na stiahnutie musí byť dostupná zadarmo  (súťažiť môže aj aplikácia s obmedzenou funkcionalitou (light verzia) k platenej).

Po verejnom hlasovaní budú výhercovia súťaže WinApp Challenge 2015 vyhlásení a odmenení vecnými cenami, medzi ktorými sú: 2x Starter Pack for Windows 10 IoT Core on Raspberry Pi 2 alebo 2x obal Hp Notebook Sleeve 15.6. Výsledky súťaže budu vyhlásené do 10.2.2016. Všetky potrebné informácie nájdete na stránke winappchallenge.sk

Starter Pack IoT Raspberry Pi 2

21.12.2015

+