Microsoft Edge sa dočká rozšírení možno až v roku 2016

Spoločnosť Microsoft v tomto roku už spomínala, že nový internetový prehliadač Edge bude disponovať rozšíreniami ako je to napr. pri populárnom Google Chrome. Bolo však spomenuté aj to, že tieto rozšírenia nebudú v prehliadači dostupné hneď pri uvedení operačného systému Windows 10 v júli tohto roka.

Teraz sa zdá, že Microsoft posunie príchod týchto rozšírení možno až na rok 2016 a konkrétne do obdobia, kedy by Windows 10 mal obdržať veľkú aktualizáciu s názvom „Redstone“.

Prinesieme podporu rozšírení pre Microsoft Edge v budúcej aktualizácii. Vývojári, ktorí vytvárajú rozšírenia pre ďalšie moderné prehliadače používajú pri práci obyčajné webové technológie ako JavaScript, či HTML, čo bude fungovať aj na Microsoft Edge s malými alebo žiadnymi zmenami v kóde.

Súvisiacie články

Členovia Windows Insider programu si však určite budú môcť odtestovať rozšírenia prehliadača Edge na svojich zariadeniach oveľa skôr, ako aktualizácia zavíta do normálnej verzie operačného systému Windows 10.

Zdroj: windowscentral

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.