HP predstavil all-in-one počítač so zahnutou 34 palcovou obrazovkou

Spoločnosť HP dnes predstavila viacero produktov, no najzaujímavejším z nich bol Envy 34 Curved All-in-One PC. Počítač s operačným systémom Windows 10, ktorý je zakomponovaný do mohutného zahnutého ultra-širokouhlého 34 palcového monitoru technológie IPS. Výrobca navyše uvádza, že displej dokáže zobrazovať až 99% farebnej palety sRGB a prešiel certifikáciou Technicolor. Napriek tomu, že veľkosť obrazovky môže mnohým imponovať, zariadenie má aj niekoľko slabých bodov. Ako napríklad maximálne rozlíšenie obrazovky, ktoré je len 3440 x 1440 pixelov, čo pri jej veľkosti skutočne nie je veľa alebo pomerne široký rám, ktorý lemuje všetky kraje zariadenia. Ten však vysvetľuje šestica zabudovaných reproduktorov a kamera Intel RealSense, ktorá umožňuje prihlasovanie do systému pomocou rozpoznávania tváre – funkciu Windows Hello.

Vo vnútri zariadenia sa nachádza procesor Intel Core i5 alebo i7 najnovšej generácie Skylake, operačná pamäť typu DDR4 do maximálne kapacity 16 GB, voliteľná grafická karta Nvidia GTX 960A a klasický pevný disk do kapacity 2 TB. Ten môže podľa konkrétnej konfigurácie doprevádzať aj SSD disk do kapacity 128 GB. Na zadnej strane sa nachádzajú dvojice portov USB 3.0 a USB 2.0, ethernetový port a HDMI in a out porty. Ďalšie dva porty USB 3.0 spolu s čítačkou pamäťových kariet majú byť umiestnené na spodku prednej strany zariadenia. Tento mohutný all-in-one počítač by mal byť dostupný od novembra za cenu začínajúcu na hladine 2000 dolárov.

Súvisiacie články

Zdroj: stuff.tv

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.