Objavili sa fotografie zachytávajúce prototyp Lumie 950

Napriek tomu, že do utorka, kedy prebehne veľká tlačová konferencia na ktorej Microsoft konečne predstaví svoje vlajkové lode mobilnej divízie ostáva len zopár dní, neustále úniky podrobností o nových zariadeniach neutíchajú. Najnovšia séria fotografií, ktoré zachytávajú Microsoft Lumiu 950 v celej jej kráse pochádza od človeka, ktorý na sociálnej sieti Twitter vystupuje pod menom @Windows10Lover. Hoci sme mali možnosť vidieť už viacero rendrov a fotografií v nízkej kvalite, uvedené snímky nám poskytujú ucelený pohľad. Asi najväčším prekvapením bude fakt, že už aj Lumia 950 disponuje trojitým LED bleskom. Pôvodné informácie totiž hovorili o tom, že ním bude vybavená len Lumia 950XL, no Microsoft sa asi rozhodol Lumiu 950 vylepšiť.

Z fotografií sa rovnako dozvedáme, že zariadenia budú dostupné aj v prevedení dual-SIM. Všetko čo tak po najnovších únikoch ostáva Microsoftu v rukáve je dostupnosť a predajná cena týchto zariadení. Napriek tomu, že špecifikácie obdivoch modelov sú už notoricky známe, pre úplnosť ich predsa len pripomenieme.

Špecifikácie Lumia 950 :

Biele alebo čierne polykarbonátové telo, 5.2 palcový WQHD (1440 x 2560 pixelov) OLED displej, šesťjadrový 64 bitový procesor Snapdragon 808, skener dúhovky pre funkciu Windows Hello, 3 GB RAM, 32 GB vnútornej pamäte, micro SD slot, 20 Mpx PureView zadný fotoaparát s trojitým LED bleskom, 5 Mpx širokouhlý predný fotoaparát,  odoberateľný akumulátor s kapacitou 3000 mAh, Qi štandard bezdrôtového nabíjania a konektor USB typu C.

Súvisiacie články

Špecifikácie Lumia 950 XL:

Biele alebo čierne polykarbonátové telo, 5.7 palcový WQHD (1440 x 2560 pixelov) OLED displej, osemjadrový 64 bitový procesor Snapdragon 810, skener dúhovky pre funkciu Windows Hello, 3GB RAM, 32 GB vnútornej pamäte, micro SD slot, 20 Mpx PureView zadný fotoaparát s trojitým LED bleskom, 5 Mpx širokouhlý predný fotoaparát, 3300 mAh odoberateľný akumulátor, Qi štandard bezdrôtového napájania, konektor USB typu C.

 

Zdroj: Twitter

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.