MojWindows

Spoločnosť Energy Sistem, španielsky výrobca spotrebnej elektroniky, rozšírila portfólio svojich audio zariadení o dve novinky premiérovej triedy – bezdrôtové slúchadlá BT9 s priestorovým zvukom a 100W Hi-Fi reprobox Tower 8. V prípade obidvoch zariadení zaručuje použitie technológií Multidriver a W.S.E špičkovú kvalitu zvuku. Užívatelia ocenia aj jednoduché a intuitívne ovládanie a vstavané dobíjateľné akumulátory, ktorých výdrž výrobca uvádza na 16 hodín.

Energy Headphones BT9 Bluetooth

Bezdrôtové stereo slúchadlá BT9 s integrovaným mikrofónom ponúkajú unikátny 3D hudobný zážitok s vysokou kvalitou zvuku a silnými basmi. Skrývajú v sebe totiž šesť reproduktorov, dva subwoofery a technológiu Multidriver. Pomocou technológií NFC a Bluetooth 4.0 je možné bezdrôtové prepojenie so zariadeniami, ktoré disponujú systémami Android, iOS a PlayStation. Sluchadlá sú navyše vybavené slotom na microSD kartu do kapacity 32GB, takže súbory je možné prehrávať priamo, bez nutnosti prepojovania s hudobným prehrávačom. Tlačidlá umiestnené na tele slúchadiel umožňujú jednoduché upravovanie hlasitosti, pretáčanie skladieb, upravovať ekvalizér alebo vybavovať telefónne hovory. Vstavaná lithiová batéria poskytuje napájanie po dobu až 16 hodín a pre prípad jej vybitia je súčasťou balenia aj odoberateľný audio kábel. Bezdrôtové stereo slúchadlá BT9 sú dostupné v predaji za cenu 110 euro s DPH.

Energy Headphones BT9

Energy Tower 8 Bluetooth

Bezdrôtový Hi-Fi reprobox v takzvanom tower vyhotovení budí rešpekt už svojimi rozmermi 25 x 25 x 106 cm a hmotnosťou 10,27 kg. Hlavným lákadlom je však hneď šestica reproduktorov a jeden subwoofer v konfigurácii 2.1, ktoré poskytujú výstupný výkon 100W. Systém Wide Sound Experience navyše produkuje zvuk vysokej kvality, ktorý sa šíri priestorom v uhle 270°. Nechýba ani funkcia nastavovania voliteľných profilov ekvalizéru. Na ovládanie slúžia dotykové tlačidlá alebo diaľkový ovládač, ktorý je súčasťou balenia. Predná strana hornej dosky reproboxu obsahuje malý displej, na ktorom sú zobrazované informácie o aktuálnej skladbe, hudobných režimoch alebo rádiových frekvenciách. Pravý bok obsahuje USB porty, linkový audio výstup a slot pre microSD kartu. Súčasťou hornej dosky je aj držiak pre vloženie tabletu alebo smartfónu, ktoré je možné pomocou spomínaných USB portov dobíjať. Bezdrôtové spojenie s kompatibilnými zariadeniami zabezpečuje technológia Bluetooth 4.1 s dosahom 10 metrov. Energy Tower 8 je v predaji za odporúčanú cenu 158 euro s DPH.

Energy Tower 8 BluetoothZdroj: tlačová správa

06.10.2015

+