MojWindows

Spoločnosť Razer na konferencií IFA v Berlíne predstavil svoj vlastný pro herný ovládač s názvom Razer Wildcat, ktorý sa svojou funkcionalitou a cenou môže rovnať svojmu rivalovi od Microsoftu.

Keďže ide o Razer produkt, celkový náhľad okamžite dáva na známosť, že nemáte dočinenia s obyčajným ovládačom. Všetky tlačidlá síce sú umiestnené na obvyklých miestach, no celý produkt pôsobí svetlejším dojmom vďaka dvom zeleným joystickom a matnom prevedení. Razer disponuje odlišným tvarom ako tradičný ovládač a taktiež je veľmi ľahký v porovnaní s Xbox Elite ovládačom. Bez kábla totiž Razer Wildcat váži len okolo 260 g.

wildcat

Špecialitou tohto zariadenia sú aj dva odnímateľné tlačidlá na prednej hrane. Na ich odstránenie však budete potrebovať skrutkovač. Nachádza sa tu aj zopár prepínačov, ktoré umožňujú upraviť citlivosť na ľavom aj pravom tlačidle na prednej hrane. Taktiež sa tu nachádza aj tzv. „Quick control panel“, ktorý disponuje 4 tlačidlami pre rýchlejšiu manipuláciu. Sú na ňom totiž umiestnené tlačidlá pre headset audio alebo premapovanie všetkých tlačidiel na ovládači.

wildcatľ

Ďalším rozdielom medzi Razer Wildcat a Elite ovládačom od Microsoftu teda je okamžité premapovanie tlačidiel. Elite ovládač na tento úkon potrebuje aplikáciu. Wildcat teda vyzerá ako seriózny hráč na trhu s Xbox ovládačmi, aj keď nie je až tak kvalitne spracovaný ako Microsoft Elite ovládač. Je však ľahší a disponuje lepšou funkcionalitou. Toto všetko hrá veľkú rolu, keďže obidva ovládače sú dostupné na trhu za zhruba rovnakú cenu 150 $.

Razer-Wildcat-Gaming-Xbox-One-Controller3

Zdroj: windowscentral

17.09.2015

+