MojWindows

Spoločnosť Lenovo včera uviedla trio nových prémiových počítačov a sériu príslušenstva, určených exkluzívne pre hráčov: desktopy Lenovo IdeaCentre Y900 a Y700 a notebook IdeaPad Y700 s operačným systémom Windows 10. Sú navrhnuté pre narastajúce množstvo pracujúcich hráčov, ktorí v súčasnosti požadujú výkonné a štýlové zariadenie, ktoré sa spolu s nimi môže presúvať ich životom, od pracovného dňa po hry.Predstavené desktopy IdeaCentre Y900 a Y700 majú hranatý dizajn s internými a externými červenými LED svetlami. Vo vnútri počítačovej skrinky sa nachádzajú výkonné komponenty ako aj dostatok miesta pre prípadne vylepšenia. Pre tých, ktorí potrebujú väčšiu mobilitu je určený nový IdeaPad Y700. Ten poskytuje prenositeľnosť notebooku s dostatočnou výpočtovou silou na prepínanie medzi tabuľkami a graficky náročnými hrami.

“Lenovo je odhodlané uspokojiť prémiového PC hráča. Naša nová séria Y bola vytvorená, aby naplnila veľmi špecifické túžby náročného moderného hráča – nadšencov, ktorí popri hraní vyrástli a prešli od hracích automatov cez konzolu po počítač, avšak teraz chcú prémiový počítač pripravený hrať hneď po vybalení. A presne to sme vytvorili – vysoko výkonný počítač, ktorý láka jednoduchou možnosťou upgradovania, osobitým dizajnérskym vzhľadom a schopnosťou bez problémov ich preniesť od denných povinností do sveta hier.” uviedol Dilip Bhatia, Viceprezident, Worldwide Marketing and User Experience, PC & Enterprise Business Group, Lenovo.

Nové IdeaCentre Y900 a Y700

Nová séria IdeaCentre Y je pripravená podávať okamžitý výkon. Vybavená je totiž až šiestou generáciou štvorjadrových procesorov Intel Core i7 a samostatnými grafickými možnosťami. IdeaCentre Y900 aj Y700 majú skrinky dostatočne veľké na to, aby sa do nich vošli základné dosky ATX formátu. Nový IdeaCentre Y900 tiež podporuje dve grafické karty, všetky dostupné ľahko prístupnou kľukou, ktorá otvorí štýlový, polopriesvitný bočný panel. Dodatočný priestor na upgrade chladiaceho systému na hornej strane a dva prachové filtre zvyšujúce spoľahlivosť 120 mm a 140 mm ventilátorov, zabezpečujú, aby počítače boli chladené, aj keď hráči prekračujú bežné hranice.

  Product-Photography-Lenovo-ideacentre-700

Nový IdeaPad Y700

Spoločnosť Lenovo vytvorila nový IdeaPad Y700 pre mobilných hráčov, pričom pamätala na výkon a prenosnosť. Nový IdeaPad Y700,  zostavený pre skvelý avšak cenovo dostupný zážitok z hrania, spája mobilitu notebooku s výkonom najnovších procesorov Intel alebo AMD, ako aj samostatnou grafikou. S výkonnými reproduktormi JBL, subwooferom a voliteľným 1-bodovým multidotykovým displejom  alebo 3D kamerou Intel RealSense (pri 15-palcovom notebooku), nový IdeaPad Y700 je vytvorený pre pohlcujúce hranie hier.

Gaming_Photography_v04_0004_UPDATE

Nové príslušenstvo série Lenovo Y

Lenovo taktiež prináša päť zákazkových príslušenstiev, ktoré ešte posilnia herné zážitky:

Slúchadlá s priestorovým ozvučením Lenovo Y Gaming Surround Sound Headset: Zahŕňajú 7.1 virtuálny priestorový zvuk, rýchle stlmenie zvuku a zabudované in-line ovládanie zvuku a odnímateľný pasívny mikrofón s odbúravaním hluku. Ergonomický dizajn umožňuje tak skladanie, ako aj prispôsobenie krytov na uši.

Lenovo Y gaming surround sound headset_01.jpg

Myš Lenovo Y Gaming Precision Mouse: Prináša precízne, prispôsobiteľné rýchlosti, osem programovateľných tlačidiel, štyri úrovne prispôsobiteľných DPI, päť úrovní prispôsobiteľnej váhy a ergonomický dizajn vytvorený pre intenzívne hranie.

Podložku pod myš Lenovo Y Gaming: Vysoká spoľahlivosť a vodeodolnosť.

Lenovo Y Gaming Mouse Mat_02

Klávesnica Lenovo Y Gaming Mechanical Switch Keyboard: Obsahuje podsvietenú maticu na mechanické prepínanie kláves s anti-ghosting efektom (možnosť stlačiť viac kláves naraz), šesť kláves pre makro nahrávanie, päť prispôsobiteľných úrovní jasu a prednastavený kláves na ovládanie slúchadiel s priestorovým ozvučením Lenovo Y Gaming, ako aj odnímateľným opierkou dlane.

Lenovo Y Gaming Mechanical Switch Keyboard (2)

Batoh Lenovo Y Gaming: Zmestí sa do neho až 17.3-palcový notebook, má vystlané vrecká, ochrannú vystuženú priehradku a hrudný popruh pre extra podporu pri nosení.

Lenovo Y Gaming Active Backpack (1)

Zdroj: tlačová správa

03.09.2015

+