Google Chrome obsahuje novú chybu

Webový prehliadač Google Chrome si počas rokov obľúbilo množstvo používateľov a časom sa stal aj tradičnou súčasťou operačného systému Android, čo mu na popularite iba pridalo. S nárastom používateľov sa však pridružila aj odvrátená stránka, a to množstvo neodladených chýb.

Najnovšiu odhalil istý Andris Atteka, ktorý zistil, že po zadaní jednoduchej 16 miestnej URL adresy Chrome zlyhá a je nutné jeho reštartovanie. Príklad takejto adresy:

http://a/%%30%30

Súvisiacie články

Pokiaľ je tento reťazec súčasťou hyperlinku, situácia sa ešte zhorší a len jednoduché nadídenie kurzorom nad tento reťazec spôsobí okamžitú chybovú hlášku „Aw Snap“, ktorá uzavrie stránku, na ktorej sa nachádzate.

Nemusíte sa obávať, že by vďaka tejto chybe niekto zosnoval útok na váš počítač. Chyba však nebola kompletne odtestovaná a preskúmaná, takže tu stále je možnosť, že by vám mohla spôsobiť niečo viac než len zlyhanie prehliadača.

Zdroj: neowin

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.