MojWindows

V rámci programu Games With Gold sú pre majiteľov konzoly Xbox One momentálne dostupné dve hry a jedna hra je dostupná pre majiteľov konzoly Xbox 360. Počas celého augusta si môžu majitelia Xbox One s platným Xbox Live Gold účtom stiahnuť Metal Gear Solid V: Ground Zeroes úplne zadarmo. Akčná strieľačka bola vytvorená ako krátky prológ hlavnej hry Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, ktorá vychádza pre Xbox One už prvého septembra. Od 16. augusta do 15. septembra si môžu stiahnuť taktiež zombie survival hru How to Survive: Storm Warning od vývojárov Eko Software.  Pre majiteľov Xboxu 360 je momentálne dostupná postapokalyptická first person strielačka Metro: Last Light, ktorá je inšpirovaná knihou Metro 2033. Hra je bezplatne dostupná až do 31. augusta.

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes je prológom k Metal Gear Solid V: The Phantom Pain a odohráva sa rok po udalostiach z Metal Gear Solid: Peace Walker. V hre preberáte kontrolu nad legendárnym vojakom menom Snake , a vašou úlohou je infiltrovať Camp Omega, kde sú držaní rukojemníci, ktorí vedia kľúčové informácie týkajúce sa Snakea a jeho tajnej súkromnej vojenskej organizácie. Snake a jeho spojenec Kaz Miller teda musia urobiť všetko pre to, aby nedošlo k jej odhaleniu. Ground Zeroes rozpráva príbeh o vyslobodení a následnom konflikte, ktorý viedol až k začiatkom The Phantom Pain. Hra priaznivcom stealth akcie prináša niekoľko hodín akcie, a to všetko v parádnej grafike.

How to Survive: Storm Warning

Prežite na ostrovoch plných zombíkov, pričom nesmiete zabúdať na jedlo, spánok a dostatok tekutín. Špeciálny manuál v hre vás naučí vyrábať si rôzne veci od ochranných odevov cez zátarasy až po zbrane. Hra obsahuje viacero herných módov medzi inými aj coop pre dvoch hráčov. online multiplayer alebo rôzne výzvy.

 

Metro: Last Light

Príbeh hry Metro : Last Light sa odohráva 20 rokov po udalostiach prvej hry Metro 2033, kedy ľudia, ktorí prežili nukleárnu apokalypsu stále žijú v temnom prostredí moskovského metra. Monštrá, rádioaktívny prach, nebezpečné plyny, to všetko sa nachádza na povrchu našej planéty a ľudia sú nútení žiť v podzemí. Hráči sa opäť chopia úlohy hrdinu Arťoma, ktorý si prešiel peklom a bol obdarený novým pohľadom na udalosti. Arťom je teraz v plnej sile a rozhodnutý pokračovať v boji proti neznámemu.

Zdroj: Xbox

17.08.2015

+