MojWindows

Spoločnosť Nvidia vydala nové ovládače pre grafické karty GeForce verzie 355.60, ktoré sú určené ako pre 32 tak aj 64 bitové operačné systémy. U niektorých užívateľov sa po inovácii na Windows 10 objavili rôzne problémy práve s ovládačmi od Nvidie a podľa príspevkov množiacich sa na oficiálnom fóre ich zopár pretrvalo.

Ashes_Battle_07

Nová verzia ovládačov však stojí za zmienku z viacerých dôvodov. Nvidia ich oficiálne vydáva ako svoje “Game Ready” ovládače pre technické demo pripravovanej realtime stratégie Ashes of Singularity, ktoré bude zverejnené koncom augusta. Hra Ashed of Singularity je založená na hernom engine Nitrous a bude prvou hrou využívajúcou technológiu DirectX 12. Hlavným prínosom týchto ovládačov je však podpora technológie pre virtuálnu realitu GameWorks VR.  Zároveň s vydaním novej verzie ovládačov došlo aj k vydaniu beta verzie nástrojov pre vývojárov, ktorý sa zameriavajú na tvorbu hier pre rôzne headsety. Nvidia sa totiž začala zameriavať na technológie pre headsety virtuálnej reality, nakoľko to vidí ako potenciál pre rast svojej pozície na trhu. Ovládače navyše prinášajú SLI profily pre hry Devil May Cry 4: Special Edition a Next Car Game: Wreckfest.

NVIDIA 355.60Ako obvykle sú ovládače pre všetky súčasne grafické karty od Nvidie dostupné na oficiálnej stránke, prípadne pomocou aplikácie GeForce Experience.

Zdroj: Nvidia

14.08.2015

+