MojWindows

Spoločnosť Blizzard včera v rámci herného veľtrhu Gamescom predstavila nový datadisk pre svoju MMORPG hru World of Warcraft. Obľúbená hra, ktorá bola pôvodne vydaná v roku 2004 sa tak dožíva už svojho šiesteho rozšírenia.

Ešte pred samotným vydaním datadisku sa v rámci príprav herného sveta hráči postavia hordám démonov  v oblasti nazvanej Tomb of Sargeras. V príbehu datadisku Legion sa totiž démonická armáda Plamennej Légie vracia, aby šírila chaos a skazu svetom Azerothu. Dochádza tak k najväčšej invázii démonov akú kedy svet Warcraftu zažil. Úlohou hráčov bude vypátrať zdroj tejto invázie a postaviť sa tak priamo černokňažníkovi Gul’danovi a jeho prisluhovačom. Datadisk prinesie nový herný kontinent Broken Isles, zvýšený maximálny level postáv na hodnotu 110, novú hrateľnú postavu – Demon Hunter, prispôsobiteľné artefaktové zbrane, prerobený systém odmien za boj hráč proti hráčovi, nové dungeony a raidy v ktorých hráči bojujú proti bossom a mnoho ďalších vecí.

Blizzard včera spustil aj oficiálnu stránku pripravovaného datadisku. Dátum jeho vydania zatiaľ nebol oznámený, no beta testovanie, do ktorého sa hráči môžu zapojiť prebehne ešte počas tohto roka.

07.08.2015

+