MojWindows

Microsoft pred pár hodinami vydal pre ľudí zaradených v programe Windows Insider nový Windows 10 preview build s číslom 10525. Ide vôbec o prvý build vydaný pre Insiderov od 29.júla, kedy bol Windows 10 uvedený na trh. Build 10525 je dostupný na stiahnutie pomocou systémovej aplikácie Windows Update.

V správe, ktorá sprevádza vydanie tohto buildu sa Gabriel Aul (šéf Windows Insider programu) vyjadril aj k tomu, ako “Insideri” pomáhajú Microsoftu pri vývoji operačného systému Windows 10.  Práve spätná väzba od členov programu Windows Insider pomáha budovať nie len Windows 10 ale aj samotný program Windows Insider. Microsoft vyhodnocuje všetky Insider okruhy a na základe toho zvažuje, aké zmeny v programe vykonať. Za ostatné mesiace analyzoval množstvo informácií od svojich „Insiderov“, a na ich základe pripravil viacero zmien. Tie majú byť pre program Windows Insider krokom tým správnym smerom. Aul píše, že Microsoft má pripravený konkrétny plán týchto zmien, no rozhodne potrvá kým ich uvedú do praxe.

Snažíme sa čo najlepšie ako to ide vylepšiť každý aspekt programu Windows Insider. Od distribúcie buildov až po aplikáciu Insider Hub. Navyše nezabúdame ani na trocha zábavy. Pre Insiderov pripravujeme rôzne podujatia, Ninja Cat špeciality, jedinečné pozadia a množstvo ďalších vecí.

10525 buildZdroj: Microsoft

19.08.2015

+