Kancelársky balík Microsoft Office 2016 údajne vychádza 22.septembra

Spoločnosť Microsoft už síce oznámila, že finálna verzia kancelárskej aplikácie Office 2016 pre operačné systémy Windows bude vydaná niekedy v septembri, no nezverejnila konkrétny dátum. Najnovšie správy tvrdia, že Office 2016 prechádza poslednou fázou interného testovania a dátum vydania bol už pevne stanovený. Informáciu priniesol nemecký portál Winfuture, ktorý tvrdí, že im ich interné zdroje priamo v Microsofte poskytli screenshot intranetovej stránky spoločnosti, ktorá jasne ukazuje, že Office 2016 vychádza 22.septembra.

Súvisiacie články

Ako môžeme vidieť na zverejnenom dokumente, Office 2016 bude zahŕňať aktualizované aplikácie Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Skype for business ako aj množstvo ďalších. Spoločnosť Microsoft sa zatiaľ k uniknutým informáciám nevyjadrila, preto ich rozhodne treba brať s určitou rezervou. Počas júla už pritom Microsoft vydal verzie Office 2016 pre operačné systémy Mac ako aj tablety s Windowsom 10. Okrem samotného dátumu vydania Microsoft stanovil už aj predajnú cenu. Edícia Office Home & Student 2016 bude predávaná za cenu 140 eur a edícia Office Home & Business za 240 eur.

Zdroj: winfuture

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.