Press Play pozývajú hráčov, aby vybrali novú hru

Spoločnosť Microsoft dnes oznámila, že dánske vývojárske štúdio Press Play patriace pod Microsoft Studios, ktoré je známe vďaka hrám Kalimba a Max: The Curse of Brotherhood sa počas vývoja novej hry pootvorí verejnosti. Nová transparentná iniciatíva Press Play umožní hernej komunite posielať spätnú väzbu a spolupracovať na tvorbe novej hry.  Hráči môžu až do 1. septembra hodnotiť tri ponúkané koncepčné návrhy a po zaregistrovaní aj hlasovať, na ktorom z nich bude štúdio Press Play ďalej pracovať. Hráči tak priamo rozhodnú, ktorý z nápadov sa stane novou hrou od Press Play.

Trojica zvažovaných herných návrhov:

Dwarka

Kooperatívna hra v ktorej sa hráči chopia role trpaslíka a spolu s priateľmi vyrazia ako partia lovcov pokladov objavovať podzemie fantasy sveta plne hroz a zlata. Trpaslíci sú expertmi na život v podzemí a takisto majú po ruke aj nástroje na prekonávanie prekážok, či už ide o bezodné diery, nezdolateľné steny, zavalené bane, zaplavené tunely alebo nebezpečné monštrá. Nájdite zlato! Utečte! Nezabudnite na žiadneho z trpaslíkov!

 

Karoo

Karoo je na fyzikálnych zákonoch postavená budovateľská hra v otvorenom svete určená pre viacerých hráčov. Predstavte si hru, kde môžete postaviť akékoľvek vozidlo. Hru, kde môžete cestovať šírim svetom a z ciest priniesť naspäť nové súčiastky a iné cennosti. Predstavte si vynálezy podliehajúce fyzikálnym zákonom, ak narazia do iného objektu alebo spadnú na zem, rozbijú sa na tisíc kúskov. Predstavte si svet, kde sa pravidelne objavujú nové miesta, ktoré čakajú na objavenie. A teraz si predstavte, že spolu s vami sú v tom svete aj vaši priatelia.

Súvisiacie články

 

Knoxville

Knoxville je akčná 3rd person survival hra, v ktorej musia hráči zároveň spolupracovať aj súperiť medzi sebou. Dá sa popísať aj ako sadistická hra príbuzná Hunger Games a The Running Man. Háčik je, že všetci účastníci hry môžu prežiť, ak nebudú lakomí a neprepadnú vidine osobného obohatenia. Autori chcú dynamické vzťahy a interakciu s divákmi posunúť na doposiaľ nevídanú úroveň.

Komunita môže okrem tejto úvodnej spätnej väzby osloviť Press Play aj počas vývoja. Medzi plánovanými aktivitami, ktoré Press Play, pripravujú, je poskytovanie raných verzií a účasť členov komunity počas hodnotení projektu cez Skype. Samozrejme, okrem toho chystajú aj veľa video obsahu, pravidelnú aktivitu na fórach a časté príspevky na blogu.

Viac informácií nájdete na stránkach Press Play alebo Xbox Wire.

Zdroj: tlačová správa

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.