MojWindows

Populárna Youtube aplikácia myTube! sa dočkala veľkej aktualizácie pre obidve platformy Windows Phone 8.1 aj Windows verzie 8.1. a 10. Hlavným prínosom tejto aktualizácie je pridanie možnosti uploadu videí na Youtube kanál používateľa priamo z aplikácie. Toto je dokonca možné aj pomocou systémovej funkcie zdielať, v ktorej sa odteraz bude myTube! nachádzať.

Používatelia navyše môžu nahrané videá odstraňovať zo svojho Youtube účtu taktiež priamo cez aplikáciu. Aktualizácia na verziu 2.4 ďalej užívateľom prináša možnosť komentáre k videám označiť hodnotením „like / dislike“. myTube! po novom umožňuje aj vyhľadávanie videí v rámci kanálov Youtube, ako aj možnosť nastaviť si, čo sa zobrazí po skončení prehrávania videa. Na výber sú detailné informácie o videu, komentáre alebo zobrazenie odporúčaných videí. Okrem nových funkcií obsahuje aktualizácia samozrejme aj klasické opravy zaznamenaných chýb.

Aplikácia myTube! je dostupná na stiahnutie cez Windows Obchod za cenu 0.99 dolárov pre platformy Windows 8 a 10 ako aj Windows Phone 8.1. V ponuke je aj bezplatná trial verzia, v ktorej je limitovaná doba prehrávania, každé tri hodiny umožňuje sledovať 60 minút videí.

mytube!

10.08.2015

+