MojWindows

Necelé 4 týždne pred vydaním finálnej verzie operačného systému Windows 10 zverejnil Microsoft dodatočné informácie týkajúce rezervovaných prechodov. Vo vyjadreniach na oficiálnom blogu informuje o tom, že hoci máte prechod na novú verziu operačného systému rezervovaný, neznamená to automaticky, to že ho dostanete hneď 29. júla. Podla plánov, ktoré Microsoft popisuje, by ako prví mali upgrade na Windows 10 dostať členovia Windows Insider programu.

Následne bude možnosť prechodu postupne počas nasledujúcich dní sprístupnená pre užívateľov, ktorých systém je plne kompatibilný a pripravený na prechod. Microsoft bude podrobne sledovať spätnú odozvu od užívateľov ktorí na Windows 10 prejdú, aby všetky nasledujúce prechody prebehli hladko a prípadné nedostatky boli odstránené.

V prípade, že patríte k užívateľom, ktorých súčasti systému nie sú plne podporované, bude vás Microsoft o tejto skutočnosti informovať a poskytne vám prípadný kontakt na výrobcu programu alebo zariadenia, u ktorého sa problém vyskytol. Napriek tomu, by vám mal byť prechod umožnený, pričom si následne môžete vo Windows Store Windowsu 10 nájsť alternatívu k programom, ktoré nie sú podporované.

Zdroj: windows

02.07.2015

+