Xiaomi Mi 4 bežiaci pod Windows 10 pre smartfóny | VIDEO

Pred pár týždňami sme vás informovali, že s príchodom operačného systému Windows 10 toto leto pravdepodobne na trhu pribudnú aj nové Windows smartfóny od spoločností Lenovo a Xiaomi. Dnes vám ponúkame ukážkové video, na ktorom je zobrazený smartfón Xiaomi Mi 4, v ktorom beží operačný systém Windows 10 pre smartfóny.

Ide o prvý Xiaomi Android smartfón, ktorý sa podieľa na testovaní najnovšieho operačného systému od spoločnosti Microsoft. Americký gigant totiž dúfa, že keď si používatelia tejto značky vyskúšajú ich operačný systém a nebudú sa chcieť vrátiť k Androidu. Spoločnosť Xiaomi sa však vyjadrila, že na prvom mieste je u nich stále Android a až po ňom prichádza na rad Windows. Dúfajme teda, že v blízkej budúcnosti uvidíme aj nejaké Lenovo zariadenia, na ktorých sa bude testovať Windows 10 pre smartfóny, pretože dátum uvedenia operačného systému Windows 10 na trh sa nezadržateľne blíži.

Súvisiacie články

Zdroj: phonearena

Disqus Comments Loading...

Vážení čitatelia a návštevníci portálu MojWindows.sk, pre skvalitnenie služieb používame súbory cookies. Prehliadaním tohto webu tak súhlasíte s používaním týchto súborov.