MojWindows

Spoločnosť Microsoft možno pridala do súčastných operačných systémov Windows 7 a 8.1 súbor, ktorý bol súčasťou aktualizácie koncom marca. Ide o podporný súbor označený ako  KB3035583 a jeho oficiálny popis znie:

Táto aktualizácia poskytuje ďalšie schopnosti pre Windows Update a upozorní používateľa vtedy, keď je prístupná aktualizácia systému. Vzťahuje sa na zariadenia, ktoré bežia pod systémami Windows 8.1 a Windows 7 Service Pack 1.

Aktualizácia taktiež umiestnila nové súbory do operačného systému spolu s novým XML konfiguračným súborom.

Akonáhle je aktualizácia stiahnutá pridá do priečinka System32 priečinok s názvom GWX, ktorý obsahuje 9 súborov a priečinok s názvom Download. Jeden zo štyroch .EXE súborov odhalil, čo v skutočnosti aktualizácia priniesla, pretože GWXUXWorker.EXE nesie popis Download Windows 10.

Spoločnosť Microsoft už ohlásila, že Windows 10 bude bezplatne prístupný používateľom, ktorí majú nainštalovaný Windows 7 alebo 8.1 počas prvého roka od vypustenia novinky na trh. Microsoft chce teda používateľom zrejme touto cestou pomôcť stianuť nový operačný systém v tom istom momente, keď sa stane dostupným na trhu.

Zdroj: windowscentral

07.04.2015

+