MojWindows

Firma Logitech, ktorá je známa vyrábaním rôzneho príslušenstva, dnes predstavila ultra prenosnú bezdrôtovú klávesnicu pre zariadenia s operačným systémom Windows a Android. Klávesnica Logitech Keys-To-Go je už nejaký ten čas dostupná pre iOS zariadenia – iPady či iPhony.

Novinka sa pripája k zariadeniu cez rozhranie Bluetooth. Vďaka štíhlemu a ľahkému prevedeniu klávesnicu ľahko vsuniete do kabelky, plážovej tašky, vrecka saka, či bundy bez toho, aby zaberala cenný priestor alebo vás nejako zaťažila. Klávesnica Logitech Keys-To-Go je potiahnutá tkaninou FabricSkin, ktorá odpudzuje vodu. Pomáha ju tak chrániť pred obliatím a nečistotami, takže ju môžete ľahko utrieť, keď ju oblejete a ochráni ju aj pre pred omrvinkami.

Klávesnica Logitech Keys-To-Go zároveň disponuje samostatným radom dedikovaných tlačidiel s klávesovými skratkami pre spomínané systémy. Zároveň je vybavená skladacím stojanom, vďaka ktorému je možné zariadenie pohodlne postaviť pred klávesnicu do vzpriamenej polohy.

Čo sa týka podpory, klávesnica je dostupná pre zariadenia s Androidom vo verzii 4.1, prípadne vyššej a taktiež pre Windows 7, alebo novším. Logitech Keys-To-Go sa predáva za odporúčanú maloobchodnú cenu bezmála 70 eur.

08.04.2015

+